Pabrik kami

TEKNOLOGI ZONESUN TERBATAS

Pabrik kami khusus ngahasilkeun mesin pengemasan, sapertos mesin ngeusian, mesin capping, mesin panyiri sareng mesin bungkus vakum jsb. Pabrik urang ngagaduhan langkung ti 15 taun’ ngahasilkeun pangalaman sareng kaseueuran produk urang parantos lulus sertifikasi CE.
Kalayan gaduh pangalaman anu euyeub dina jasa OEM. Pabrik urang perenahna di kota Foshan, Propinsi Guangdong. Anu caket kota Guangzhou sareng kota Shenzhen, kalayan transportasi anu merenah pisan sareng téknologi produksi ngarah di Cina. Produk kami kalayan harga alesan sareng kualitas luhur.
Kami ngadamel mesin manual, mesin semi-otomatis sareng mesin full-otomatis. Anjeun bakal teras mendakan hiji ti kami pikeun nyumponan anggaran sareng kapasitas produksi. Kami gaduh seueur klien hatur nuhun pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun tumuh. Ti mimiti usaha alit dugi ka usaha ageung, sareng usaha ageung janten langkung saé sareng langkung saé.
Pikeun saatos jasa penjualan, urang gaduh tim anu kuat pikeun ngadukung. Urang bakal pituduh konsumén kumaha masang atanapi ngalereskeun mesin. Kaseueuran palanggan kami rada wareg sareng kami. Mangrupikeun panguatan anu hadé pikeun padamelan urang. Kami arepkeun hubungan bisnis anu mantep sareng palanggan.
Kami milari agén di daérah anu béda dumasar kana silih kauntungan. Prinsip kami nyaéta "Kami bakal salawasna mendakan anjeun solusi"

acara

Mesin ngeusian, mesin capping, mesin panyiri, tinta jet printer jst…

Cairan pompa magnét otomatis ...

Mesin ieu dilengkepan pompa magnét anu tiasa ngabantosan anjeun ngeusian cairan ...

ZS-TB803 Pinuh Labél Otomatis ...

Pelabelan Dilaksanakeun Ku Hartosna Nyeuseup Sareng Nempel Pikeun ngahontal Pelabelan ...

Botol Babak Otomatis ZS-801 ...

Mesin Pelabelan Botol Otomatis Ieu Gaduh Fungsi Anu sami sapertos Pinuh ...

Ngeusian otomatis otomatis ngeusian ...

Garis Produksi Ieu Dijieun Ku Mesin Ngabobolan Botol, Mesin ngeusian ...

ZS-TB832 Pinuh Permukaan Datar Otomatis ...

Mesin Pelabelan Otomatis Pinuh Ieu Dirarancang Kanggo Nyirian Stiker ...

ZS-TB600 Pinuh Permukaan Datar Otomatis ...

Mesin Pelabélan Botol Permukaan Otomatis Pinuh Ieu Dirarancang Kanggo Sisi Ganda ...

Produk

Alkohol, deterjen, kosmétik, médis, farmasi, Inuman. . . .

Produksi

Parabot Produksi
Produksi
Parabotna
Nami
Henteu
Pangeboran Radial
ZJ
1
Mesin bending
Haseup

1

Mesin Nyukur
Haseup

1

Mesin Ngagulung
N / A.
2
Mesin Plasma-motong
N / A.
2
Mesin Kawat-motong
N / A.
7

Urang

Kieu…

- Tim Pra-jual 8 jelema -

- Tim saurna jual 4 jelema -

PISAN AYEUNA