• 01

    Kualitas luhur

    Sadaya bagian tina mesin dipaké bahan kualitas luhur,asesoris impor,mastikeun lila digawé.

  • 02

    Struktur wajar

    Awak mesin aya dina struktur anu wajar,penampilan anu saé sareng ngahémat rohangan.

  • 03

    Mode Kerja Otomatis

    Tiasa dianggo otomatis,ngirangan kasalahan damel,sareng ningkatkeun efisiensi damel.

  • 04

    Operasi Sederhana

    Kalayan panel operasi calakan,gampang dioperasikeun sareng ngendalikeun data anu tiasa dianggo,cocog pikeun kaseueuran novice.

Produk Anyar

Produk populér

  • taun
    pangalaman

  • Husus
    nawaran

  • Wareg
    klien

  • Mitra sapanjang
    USA

Naha Pilih Kami

  • Ngalangkungan 15 Taun pangalaman

    Pabrik urang ngagaduhan langkung ti 15 pangalaman ngahasilkeun taun 'sareng kaseueuran produk urang parantos lulus sertifikasi CE. Pabrik kami khusus ngahasilkeun mesin pengemasan, sapertos mesin ngeusian, mesin capping jsb.

  • Kalayan gaduh pangalaman anu euyeub dina jasa OEM

    Kami ngadamel mesin manual, mesin semi-otomatis sareng mesin full-otomatis. Anjeun bakal teras mendakan hiji ti kami pikeun nyumponan anggaran sareng kapasitas produksi.

  • Kami gaduh tim anu kuat pikeun ngadukung

    Urang bakal pituduh konsumén kumaha masang atanapi ngalereskeun mesin. Kaseueuran palanggan kami rada wareg sareng kami. Mangrupikeun panguatan anu hadé pikeun padamelan urang.

Blog Kami

  • Peraturan Operasi Kasalametan Mesin Sealing

    Peraturan operasi kaamanan mesin panyegel 1. Sateuacan operator mesin ngamimitian, titik pelumasan mesin tiasa nyégél diteken kana minyak ku bedil minyak buatan, atanapi lubricated sacara manual. 2. Hurungkeun handwheel ku leungeun sateuacan produksi. Nalika tos, pencét tanda panah tina roda pikeun mariksa. Naha bak inlet, panutup handap, méja puteran sareng sirah mesin…

  • Kauntungan Fungsional Sareng Kagunaan Mesin Pelabelan Dua Sisi

    Mesin panyelelan sisi dua sacara seueur dianggo dina tuangeun, cocooan, bahan kimia sapopoé, éléktronika, landong, logam, plastik, percetakan sareng industri sanésna; realisasi dasar pesawat, dina permukaan samping produk, pasagi lega dina permukaan. Akurasi posisi konéksi saé, kualitasna tinggi, sareng stabilitasna luhur; nyegah pangaruh ponggawa: ningkatkeun panyiri produk,…

  • Pancegahan Sareng Perawatan Mesin ngeusian

    Mesin ngeusian utamina mangrupikeun kelas produk pikeun mesin kemasan. Tina sudut pandang bahan bungkus, aranjeunna tiasa dibagi kana mesin ngeusian cair, mesin keusikan témpél, mesin bubuk ngeusian, sareng mesin keusikan granular; Éta kabagi kana mesin keusikan semi-otomatis sareng jalur produksi ngeusian otomatis. Rincian panggunaan sareng perawatan mesin ngeusian otomatis sapertos ...

  • Rupa-rupa Jinis Mesin Labeling Labeling Aktip

    Aya seueur jinis mesin labél labél otomatis kalayan fungsi anu béda, tapi prinsip dasarna mirip. Gambarna nyaéta diagram skematik tina mesin panyiri datar, anu nembongkeun prosés panyiri objék datar: gulungan labél disimpen dina roller mesin anu teu tiasa dialihkeun. Hiji set gilinding ngadamel labél, Eureun sareng…

  • Metode Ngatur Éror Akurasi Ngabéréskeun ageung Mesin Pelabelan Pesawat

    Paduli produk naon waé, saatos dianggo dina waktos anu lami, sababaraha kagagalan atanapi masalah sapertos kitu kadang-kadang kajadian, sapertos awak manusa. Solusi sareng léngkah ieu diusulkeun pikeun méréskeun masalah panyiri labél anu teu akurat. Urang kedah mimitian ku sababaraha lembaga dina mesin panyiri pikeun ngadeteksi sareng mendakan masalah hiji-hiji.…

  • Prospék Pangwangunan Mesin ngeusian

    Pamekaran gancang inuman Cina, pasar susu sareng bir ogé ngadorong pamekaran industri mesin bungkus. Ti saprak 1980-an, Cina ngimpor sajumlah ageung inuman, mesin bungkus susu sareng bir unggal taun, sareng moméntum impor masih ningkat. Kaseueuran mesin ieu mangrupikeun jalur produksi otomatis gancang-gancang kalayan reliabilitas anu kuat sareng luhur…

PISAN AYEUNA