Uncategorized

 • Rregulloret e funksionimit të sigurisë së makinës

  Rregulloret e funksionimit të sigurisë së makinës 1. Para se të ndizet operatori i makinës, pikat e lubrifikimit të makinës mbyllëse shtypen në yndyrë me armë vaji artificial, ose lubrifikohet manualisht. 2. Kthejeni timonin me dorë para prodhimit. Kur kthehen, shtypni shenjën e shigjetës së timonit për të kontrolluar. Nëse hyrja e rezervuarit, mbulesa e poshtme, gramafon dhe kokë makine
  Read more
 • Përparësitë dhe përdorimet funksionale të makinës etiketuese në të dy anët

  Makineritë e etiketimit në të dy anët përdoren gjerësisht në ushqim, lodra, kimikate ditore, elektronike, Bar, metalet, plastike, shtypjen dhe industritë e tjera; realizimin themelor të avionëve, në sipërfaqen anësore të produktit, një shesh i gjerë në sipërfaqe. Saktësia e pozicionit të lidhjes është e mirë, cilesia eshte e larte, dhe stabiliteti është i lartë; parandalimin e efekteve artificiale: përmirësimin e etiketimit të produktit,...
  Read more
 • Masat paraprake dhe mirëmbajtja e makinës mbushëse

  Makineritë mbushëse janë kryesisht një klasë e vogël e produkteve në makineritë e paketimit. Nga perspektiva e materialeve të paketimit, ato mund të ndahen në makina mbushëse të lëngshme, makineritë për mbushjen e pastave, makineritë për mbushjen e pluhurit, dhe makineritë e mbushjes së grimcuar; Ajo është e ndarë në makina gjysmë-automatike mbushje dhe mbushje automatike linjat e prodhimit. Detajet e përdorimit dhe mirëmbajtjes së makinës mbushëse automatike janë si
  Read more
 • Lloje të ndryshme të makinave aktive të etiketimit

  Ekzistojnë shumë lloje të makinave etiketuese automatike me funksione të ndryshme, por parimet themelore janë të ngjashme. Vizatimi është diagrami skematik i makinës së etiketimit të rrafshët, i cili tregon procesin e etiketimit të objekteve të rrafshëta: një rrotull etiketash vendoset në rulin e palosjes së makinës etiketuese. Një grup i rrotullave bën etiketën, Ndal dhe
  Read more
 • Metoda e trajtimit të gabimit të saktësisë së etiketimit të madh të makinës së etiketimit të aeroplanit

  Pavarësisht nga çdo produkt, pasi ta keni përdorur për një periudhë kohe, disa dështime ose probleme të tilla mund të ndodhin herë pas here, ashtu si trupi i njeriut. Zgjidhjet dhe hapat e mëposhtëm janë propozuar për të zgjidhur problemin e etiketimit të pasaktë të etiketave të sheshta. Ne duhet të fillojmë me disa agjenci në makinerinë e etiketimit për të zbuluar dhe gjetur problemet një nga një.
  Read more
 • Prospekti i zhvillimit të makinës mbushëse

  Zhvillimi i shpejtë i pijeve kineze, tregjet e qumështit dhe birrës gjithashtu kanë nxitur zhvillimin e industrisë së makinerive të paketimit. Që nga vitet 1980, Kina ka importuar një sasi të madhe të pijeve, makineri për paketimin e qumështit dhe birrës çdo vit, dhe vrulli i importeve është akoma në rritje. Shumica e këtyre makinave janë linja prodhimi të automatizuara me shpejtësi të lartë me besueshmëri të fortë dhe të lartë
  Read more
 • Si të përdorni makinerinë mbushëse

  1. Mbushja e presionit atmosferik: Metoda më e saktë dhe e thjeshtë e mbushjes për materialet e lëngëta me rrjedhje të lirë. I përshtatshëm për ① pa gaz, ② Mos kini frikë nga kontakti me atmosferën dhe ③ me materiale të lëngshme me viskozitet të ulët. EG: verë e Bardhë, verë frutash, qumësht, jam shelg, ilaç. 2.Mbushja e vakumit: i përshtatshëm për less pa ajër, Deteri përkeqësimi oksidativ për shkak të kontaktit me ajrin, ③ pak i trashë
  Read more
 • Cilat janë metodat e vulosjes së makinës vulosëse?

  Për një person mekanik jo profesional, të gjithë mund ta dini se makina e mbylljes së kartonit përdoret për mbylljen e kartonit, por si vuloset, mund të mos jetë e qartë se si të vulosni objekte të mëdha. Makina vulosëse përfshin makinën automatike të mbylljes së poshtme, majtas dhe djathtas makina vulosëse ngarëse, majtas dhe djathtas makina e sipërme e vulosjes drejtuese, vulosja e sipërme dhe e poshtme e ngasjes driving
  Read more
 • Instalimi dhe mirëmbajtja themelore e makinës mbushëse

  Instalimi dhe komisionimi i makinës mbushëse 1. Pas shpaketimit të makinës, instaloni atë sipas "Diagrami i instalimit", dhe lidhni burimin e ajrit të kompresuar, presioni i burimit është 0.6MPa. Nëse tubacioni kryesor i ajrit të kompresuar është i lidhur, së pari duhet të instalohet valvula. 2. Hapni derën e duhur dhe hiqni vidhën e vajit të lubrifikuesit për të shtuar makinën speciale të pastër
  Read more
 • Types And Characteristics Of Bottle Filling Machines

  Atmospheric pressure filling machine is filled by the weight of liquid under atmospheric pressure. This type of filling machine is divided into two types: regular filling and constant volume filling, which are only suitable for filling low-viscosity liquids such as milk and wine. The vacuum filling machine is used for filling when the pressure in the bottle is lower than…
  Read more
 • Packaging Machine Working Principle

  Among them, the filling machine consists of a frame, a filling servo control system, a vacuum control system, a material pump, a pump body temperature control, an electrical box, a hopper, etc .a heat sealing machine consists of a film hanging mechanism, a heat sealing mechanism, an adjustment mechanism, and a film feeding mechanism. The detection device consists of compressed…
  Read more
 • Installation And Commissioning Of Paste Filling Machines

  Installation and commissioning of paste filling machines 1. After the machine is unpacked, install according to the “Installation Schematic Diagram” and connect the compressed air source. The pressure of the gas source is 0.6 MPa. Nëse tubacioni kryesor i ajrit të kompresuar është i lidhur, së pari duhet të instalohet valvula. 2. Open the right door and turn on the oil mister…
  Read more
Enquiry TANI