• 01

  Cilesi e larte

  Të gjitha pjesët e makinës përdoren material me cilësi të lartë,aksesorë të importuar,sigurojnë kohën e gjatë të punës.

 • 02

  Struktura e arsyeshme

  Trupi i makinës është në strukturë të arsyeshme,pamja është e bukur dhe kursen hapësirë.

 • 03

  Modaliteti i Punës Automatik

  Mund të punojë automatikisht,zvogëlojë gabimin e punës,dhe për të përmirësuar efikasitetin e punës.

 • 04

  Operacion i thjeshtë

  Me panelin inteligjent të funksionimit,lehtë për të vepruar dhe kontrolluar të dhënat e punës,i përshtatshëm për shumicën e fillestarëve.

Produkte të reja

Produkt popullor

 • viti
  përvojën

 • Speciale
  ofertat

 • I kenaqur
  klientët

 • Partnerë gjatë gjithë kohës
  SH.B.A

pse na zgjodhet ne

 • Mbi 15 Vite eksperience

  Fabrika jonë ka më shumë se 15 përvoja e viteve të prodhimit dhe shumica e produkteve tona kanë kaluar certifikimin CE. Fabrika jonë është e specializuar në prodhimin e makinave të paketimit, siç është makina mbushëse, makine kapëse etj.

 • Me kanë përvojë të pasur në shërbimin OEM

  Ne bëjmë makinë manuale, makinë gjysëm automatike dhe makinë automatike të plotë. Ju gjithmonë do të gjeni një nga ne për të përmbushur buxhetin tuaj dhe kapacitetin e prodhimit.

 • Ne kemi një ekip të fortë për të mbështetur

  Ne do t'i udhëzojmë klientët se si të instalojnë ose riparojnë makineritë. Shumica e klientëve tanë janë mjaft të kënaqur me ne. Isshtë një pohim i madh për punën tonë.

Blog-u ynë

 • Rregulloret e funksionimit të sigurisë së makinës

  Rregulloret e funksionimit të sigurisë së makinës 1. Para se të ndizet operatori i makinës, pikat e lubrifikimit të makinës mbyllëse shtypen në yndyrë me armë vaji artificial, ose lubrifikohet manualisht. 2. Kthejeni timonin me dorë para prodhimit. Kur kthehen, shtypni shenjën e shigjetës së timonit për të kontrolluar. Nëse hyrja e rezervuarit, mbulesa e poshtme, gramafon dhe kokë makine

 • Përparësitë dhe përdorimet funksionale të makinës etiketuese në të dy anët

  Makineritë e etiketimit në të dy anët përdoren gjerësisht në ushqim, lodra, kimikate ditore, elektronike, Bar, metalet, plastike, shtypjen dhe industritë e tjera; realizimin themelor të avionëve, në sipërfaqen anësore të produktit, një shesh i gjerë në sipërfaqe. Saktësia e pozicionit të lidhjes është e mirë, cilesia eshte e larte, dhe stabiliteti është i lartë; parandalimin e efekteve artificiale: përmirësimin e etiketimit të produktit,...

 • Paste filling machine

  Masat paraprake dhe mirëmbajtja e makinës mbushëse

  Filling machines are mainly a small class of products in packaging machinery.From the perspective of packaging materials,ato mund të ndahen në makina mbushëse të lëngshme,makineritë për mbushjen e pastave, makineritë për mbushjen e pluhurit,dhe makineritë e mbushjes së grimcuar;Ajo është e ndarë në makina gjysmë-automatike mbushje dhe mbushje automatike linjat e prodhimit. The use and maintenance details of the automatic filling machine are as follows. First,adjustment of filling accuracy…

 • Lloje të ndryshme të makinave aktive të etiketimit

  Ekzistojnë shumë lloje të makinave etiketuese automatike me funksione të ndryshme, por parimet themelore janë të ngjashme. Vizatimi është diagrami skematik i makinës së etiketimit të rrafshët, i cili tregon procesin e etiketimit të objekteve të rrafshëta: një rrotull etiketash vendoset në rulin e palosjes së makinës etiketuese. Një grup i rrotullave bën etiketën, Ndal dhe

 • Metoda e trajtimit të gabimit të saktësisë së etiketimit të madh të makinës së etiketimit të aeroplanit

  Pavarësisht nga çdo produkt, pasi ta keni përdorur për një periudhë kohe, disa dështime ose probleme të tilla mund të ndodhin herë pas here, ashtu si trupi i njeriut. Zgjidhjet dhe hapat e mëposhtëm janë propozuar për të zgjidhur problemin e etiketimit të pasaktë të etiketave të sheshta. Ne duhet të fillojmë me disa agjenci në makinerinë e etiketimit për të zbuluar dhe gjetur problemet një nga një.

 • Prospekti i zhvillimit të makinës mbushëse

  Zhvillimi i shpejtë i pijeve kineze, tregjet e qumështit dhe birrës gjithashtu kanë nxitur zhvillimin e industrisë së makinerive të paketimit. Që nga vitet 1980, Kina ka importuar një sasi të madhe të pijeve, makineri për paketimin e qumështit dhe birrës çdo vit, dhe vrulli i importeve është akoma në rritje. Shumica e këtyre makinave janë linja prodhimi të automatizuara me shpejtësi të lartë me besueshmëri të fortë dhe të lartë

Enquiry TANI