• 01

  Висок квалитет

  Сите делови на машината се користат високо квалитетен материјал,увезени додатоци,обезбеди долго време на работа.

 • 02

  Разумна структура

  Телото на машината е во разумна структура,изгледот е убав и заштедува простор.

 • 03

  Режим за автоматско работење

  Може да работи автоматски,намалување на работната грешка,и подобрување на работната ефикасност.

 • 04

  Едноставна операција

  Со интелигентен панел за работа,лесен за ракување и контрола на работните податоци,погоден за повеќето почетници.

Нови Продукти

Популарен производ

 • година
  Искуство

 • Специјални
  понуди

 • Задоволен
  клиенти

 • Партнери низ
  САД

Зошто да не изберете нас

 • Готово 15 Години на искуство

  Нашата фабрика има повеќе од 15 долгогодишно искуство за производство и повеќето од нашите производи имаат положено CE сертификација. Нашата фабрика е специјализирана за производство на машини за пакување, како што е машината за полнење, машина за ограничување итн.

 • Со имаат богато искуство во OEM услуга

  Ние правиме рачна машина, полуавтоматска машина и целосно автоматска машина. Секогаш ќе најдете некој од нас за да го исполни вашиот буџет и производен капацитет.

 • Имаме силен тим за поддршка

  Ние ќе ги водиме клиентите како да инсталираат или поправаат машини. Повеќето од нашите клиенти се прилично задоволни од нас. Тоа е голема афирмација за нашата работа.

Нашиот блог

 • Правила за работа со безбедноста на машината за запечатување

  Прописи за работа за безбедност на машината за запечатување 1. Пред да се вклучи операторот на машината, точките за подмачкување на машината за заптивање може да се притиснат во маснотијата со пиштоли за вештачко масло, или подмачкано рачно. 2. Завртете го рачниот тркал со рака пред производство. При вртење, притиснете ја ознаката со стрелка на тркалото за да проверите. Без разлика дали влезот на резервоарот, долниот капак, грамофон и машинска глава

 • Функционални предности и употреба на двострано обележување на машината

  Двостраните машини за обележување се широко користени во храната, играчки, дневни хемикалии, електроника, лек, метали, пластика, печатење и други индустрии; основната реализација на авионите, на страничната површина на производот, широк квадрат на површината. Точноста на позицијата на врската е добра, квалитетот е висок, и стабилноста е висока; спречување на вештачки ефекти: подобрување на обележувањето на производите,...

 • Paste filling machine

  Мерки на претпазливост и одржување на машината за полнење

  Filling machines are mainly a small class of products in packaging machinery.From the perspective of packaging materials,тие можат да се поделат на машини за полнење течности,машини за полнење паста, машини за полнење прав,и машини за грануларно полнење;Поделена е на полуавтоматски машини за полнење и производствени линии за автоматско полнење. Деталите за употреба и одржување на автоматската машина за полнење се како што следува. First,adjustment of filling accuracy…

 • Различни видови на машини за активни ознаки

  Постојат многу видови на машини за автоматско обележување на етикети со различни функции, но основните принципи се слични. Цртежот е шематски дијаграм на машината за рамно обележување, што го покажува процесот на обележување на рамни предмети: ролна етикета се става на одвиткувачкиот валјак на машината за етикетирање. Комплет валјаци ја прави етикетата, Стоп и

 • Метод на ракување со грешка при точност при обележување на големината на машината за обележување авиони

  Без оглед на кој било производ, откако ќе го користите за одреден временски период, повремено може да се појават некои такви неуспеси или проблеми, исто како и човечкото тело. Следниве решенија и чекори се предложени за решавање на проблемот со неточно обележување на рамни етикети. Треба да започнеме со некои агенции на машината за етикетирање за да откриеме и наоѓаме проблеми по ред.

 • Развој на можноста за машина за полнење

  Брзиот развој на кинескиот пијалок, пазарот на млечни производи и пиво го поттикна и развојот на индустријата за машини за пакување. Од 80-тите години на минатиот век, Кина увезе голема количина пијалок, машини за пакување млечни производи и пиво секоја година, и моментумот на увоз сè уште се зголемува. Повеќето од овие машини се автоматизирани производствени линии со голема брзина со силна сигурност и висока

ПРАВДА СЕГА