ZONESUN ZS-TB832 Mesin Label Lumahing Flat Otomatis Kanggo Kantong Kemasan

Mesin pelabelan otomatis lengkap iki dirancang kanggo label stiker ing permukaan sing rata kaya tas kemasan. Kanthi otomatis bisa ngrampungake barang, ngirim tape tandha, misahake label kanthi sinkron, label lan nyithak nomer batch otomatis lsp.

Detail Produk

Tag Produk

ZONESUN ZS-TB832 Mesin Label Lumahing Flat Otomatis Kanggo Kantong Kemasan

Mesin pelabelan otomatis lengkap iki dirancang kanggo label stiker ing permukaan sing rata kaya tas kemasan. Kanthi otomatis bisa ngrampungake barang, ngirim tape tandha, misahake label kanthi sinkron, label lan nyithak nomer batch otomatis lsp.

Lamaran:

Cocog kanggo menehi label stiker self-adhesive ing ndhuwur ndhuwur macem-macem artikel, kayata buku, folder, kothak, karton, lsp. Mekanisme label panggantos bisa ditrapake kanggo labeling permukaan sing ora rata, sing akeh digunakake kanggo label rata produk gedhe.

Parameter:

Kapasitas label(pcs / mnt) 40-120potongan / mnt(gumantung saka ukuran materi)
Ukuran produk sing cocog 6-120mm(L)x40-300mm(W)x0.2-2mm(H)
Ukuran label(mm) (L)6-300mm (H)6-120mm
Gulung mlebu(mm) Φ76mm
Gulung diameter njaba(mm) Φ300mm
Pasokan listrik AC220V 50Hz / 60Hz
Bobot mesin 180kg

 

FAQ:

Q:Kantong kemasanku 115mm(L)x210mm(W)x1mm(H),iku cocog kanggo mesin iki?
A:Nggih,ukuran tas kemasan sing cocog yaiku 6-120mm(L)x40-300mm(W)x0.2-2mm(H).Dadi bungkus sampeyan ora ana masalah.

Q:Apa sampeyan bisa nulungi aku nggawe label khusus?
A:Nggih,kita bisa menehi label khusus. Hubungi kita lan tinggalake pesen ukuran sing sampeyan butuhake.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI